Steeds meer ondernemens zien het voordeel van samenwerken met een virtual assistant in. Twijfel jij nog om taken uit te besteden aan een VA? Dan vertel ik je in dit artikel wat samenwerken met een VA jou kan opleveren. Misschien ben je na het lezen wel overtuigd!

1. Minder stress – meer rust

Je bent super creatief, zit bomvol ideeën en wil het liefst alles tegelijk doen. Vervolgens denk je na een dag: “wat heb ik nou eigenlijk gedaan”. Je bent de hele dag druk bezig geweest maar er zijn meer to do’s op je lijst bij gekomen dan dat er afgevinkt zijn. Het uitbesteden van de juiste dingen geven je meer overzicht, en het geeft jou meer ruimte om je te focussen op de dingen die je écht moet doen.

Zeg je stress maar gedag, je hebt zelfs weer tijd voor leuke dingen tussendoor!

2. Focus

Door de hulp van een virtual assistant wordt er werk uit handen genomen. Hierdoor krijg jij meer tijd en ruimte om je te focussen op de dingen die je écht leuk en belangrijk vindt. Je werkt weer áán je bedrijf in plaats van in je bedrijf. Door de ondersteuning van een virtual assistant kan jij je weer met al je energie en creatitiveit focussen op het laten groeien van je bedrijf.

3. Tijdwinst

Een virtual assistant is gespecialiseerd in regelen, plannen en organiseren. Zij zullen dit dus waarschijnlijk veel sneller en efficiënter kunnen dan jij zelf. En waar het jou waarschijnlijk moeite en frustratie kost, vinden zij het juist leuk om te doen. Een win-winsituatie dus!

4. Plezier/expertise

Als ondernemer heb je je eigen specialisatie: dat waar jij goed in bent en wat jij leuk vindt om te doen. Maar daaromheen heb je als ondernemer zoveel extra taken. Taken die je met tegenzin doet en die je veel energie kosten. Laten dit nou vaak de taken zijn die een virtual assistant wel leuk vindt! Door deze taken uit te besten kan jij weer bezig zijn met wat jij het liefst doet. Jij kan je weer focusses op jouw expertise en je werk met plezier uitvoeren.

Wil jij weten wat ik als virtual assistant jou op kan leveren? Ik bespreek graag de mogelijkheden met je. Neem hier contact op voor een vrijblijvend advies.