06-50916933 esther@puuresther.nl

Over mij

Over Mij

Mijn naam is Esther Weemers. Ik ben 31 jaar oud en woon in het centrum van Eindhoven. Ik ben gek op mijn hond Birdie en ben een echte levensgenieter.

Ik hou van een gezonde levensstijl maar ik ben ook echt een (Brabantse) bourgondiër, balans is voor mij de key hierin.

Ik ben veel in de sportschool te vinden en bij mooi weer vind ik het lekker om hard te lopen. Sporten is erg belangrijk voor me, ik kan dan heerlijk mijn hoofd leegmaken en voel me daar erg goed bij.

Naast sporten is eten een grote passie van me: uitgebreid koken voor vriendinnen of lekker uit eten in een restaurant met een goed glas wijn erbij.
Je maakt me ook erg blij met een smoothie bowl in een gezellig koffie tentje.

Mijn derde, maar misschien wel grootste passie is reizen. Ik wil het liefst zo veel mogelijk van de wereld zien. Nieuwe plekken ontdekken, met andere culturen in aanraking komen, genieten van de zon en natuurlijk ook het lokale eten proberen. Ik heb al veel van de wereld gezien, maar er staat nog veel meer op mijn wishlist!

Mijn why

Esther is een echte structuurmachine. Ik word er blij van als ik mensen structuur kan bieden. Ik wil voor jou een sparringpartner zijn die naar je ideeën luistert en je verder op weg helpt. Met mijn organisatorische skills help ik graag met planningen en het regelen van dingen.

Ik heb mijn doel bereikt als jij je in alle rust weer met positieve energie en creativiteit kan richten op de dingen die je écht leuk vindt. Want je moet van het leven genieten. Work hard, play hard. Balans is the key!

” Het is mijn missie om positieve, creatieve en ondernemende vrouwen te adviseren, motiveren en inspireren.”

Moment for change

Toen ik tijdens de corona periode thuis kwam te werken moest ik eerst heel erg wennen. Ik had namelijk altijd een heel strak dag ritme en was daarin nogal streng voor mezelf; ik had heel veel moetjes.

Na een tijdje begon ik het te waarderen dat ik meer vrijheid had, meer mijn eigen planning kon indelen, en ik merkte bovenal dat ik veel effectiever kon werken vanuit huis. Langzamerhand besefte ik zelfs dat mijn normale dagelijkse ritme eigenlijk als een sleur voor me was. De rust die ik ervaarde doordat niet heel mijn dag voor mij ingevuld werd vond ik heerlijk.

Toen ik dat besefte besloot ik om daar wat mee te doen!

Mijn achtergrond

 

Ik heb commerciële economie gestudeerd en heb 9 jaar werkervaring als management/directie assistant. Tussendoor ben ik nog werkzaam geweest als teamleider op een verkoop binnendienst afdeling.

Een assistant functie is mij op mijn lijf geschreven als structuurmachine.

Toen ik besefte dat flexibiliteit en vrijheid erg belangrijk voor mij zijn, heb ik besloten om de uitdaging als zelfstandig ondernemer als VA aan te gaan: sinds Augustus 2020 staat PUUREsther ingeschreven bij de KVK.