06-50916933 esther@puuresther.nl

Afgelopen week ben ik een heerlijk weekje weg geweest naar Zeeland. Oké, het was niet het weer dat ik hoopte. Maar het was toch fijn om even in een andere omgeving te zijn. En voor degene die mij volgen op social media hebben jullie kunnen zien dat het de eerste keer aan zee was voor mijn nieuwe kantoorhond Birdie. Hij vond het geweldig!!

Een week lang een beetje werken op een heerlijke locatie, wat nieuwe ideeën voor mezelf uitwerken maar vooral ook even een beetje uitrusten. Nou het is vooral dat laatste geworden. Als je dan eenmaal rust neemt merk je eigenlijk pas hoe erg je er aan toe was. Inmiddels werk ik al meer dan een jaar met heel veel plezier bijna 7 dagen per week, maar dat begin je op een geven moment toch wel te merken. En dat was dus nu 😉

Ik heb dan ook goed naar mezelf en mijn lichaam geluisterd en lekker wat rust genomen. Ik heb het hardlopen weer opgepakt en ben zodra het kon baantjes gaan trekken in het zwembad. Veel gewandeld, lekker gegeten en gedronken, en Netflixen hoort er natuurlijk ook bij.

Deze week “moet” ik weer aan de slag. Iets dat ik normaal helemaal niet erg vind, ik vind mijn werk echt leuk. Maar na zo’n weekje heb ik toch wel wat opstart problemen. Voordeel van eigen ondernemer is dat je de vrijheid hebt om te werken waar en wanneer je wil. Iets dat ik heerlijk vind! Maar valkuil is ook dat je nooit echt uit staat. Ik heb me er afgelopen week echt toe moeten dwingen om minimaal 1 dag helemaal niks voor mijn werk te doen! En als je daar dan eindelijk aan toe geeft, blijkt het oppakken dus weer wat lastiger.

Is dit herkenbaar?