06-50916933 esther@puuresther.nl

In deze blog vertel ik je mijn verhaal, hoe creëerde ik mijn droombaan als VA?

Toen ik door Corona thuis kwam te werken veranderde er ineens heel veel in mijn leven. Ik had altijd een strak dag ritme: om 6 uur opstaan, 7 uur op de fiets. Lange dag werken op kantoor, weer een half uur terug fietsen, meteen door naar de sportschool, douchen, koken en dan kon ik al bijna weer naar bed.  Dit alles viel in één keer weg met de komst van corona. Ik vond het verschrikkelijk om alleen maar thuis te zitten en niks meer om handen te hebben.

Na een tijdje raakte ik wat meer gewend aan het thuis zitten. Ik begon het te waarderen dat ik wat meer vrijheid had, meer mijn eigen planning kon indelen, en ik merkte dat ik bovenal veel effectiever kon werken vanuit huis. Langzamerhand besefte ik zelfs dat mijn normale dagelijkse ritme eigenlijk als een sleur voor me was. De rust die ik nu had doordat niet de hele dag zo vol en op vaste tijden gepland stond vond ik uiteindelijk heerlijk. Toen ik dat besefte besloot ik om daar wat mee te doen!

Het creëren van mijn droombaan

In juni nam ik de beslissing om te starten aan de opleiding ‘start een succesvolle business als virtual assistant’ van VA school. Nu, een half jaar later, kan ik zeggen dat dit geslaagd is! Mijn opleiding is afgerond en ik werk inmiddels met heel veel plezier als VA.

Tijdens de opleiding heb ik erg veel geleerd, veel dingen overwonnen en veel bereikt. Het was een periode van groei en ontwikkeling waar ik heel dankbaar voor ben. Het ondernemerschap gaat met vallen en opstaan, en het neemt onzekerheden met zich mee. Maar ik krijg er zoveel voor terug, dat het dit allemaal waard is. Ik kan met trots zeggen dat ik mijn droombaan heb weten te creëren!

Mijn why

Als VA geeft het me een goed gevoel om ondernemers te helpen, adviseren en verder op weg te helpen. Ik wil de back up zijn waar je altijd op terug kunnen vallen. Mijn doel is om als sparringpartner te adviseren, motiveren en inspireren. Dit doe ik het liefst voor positieve, creatieve en ondernemende vrouwen die bomvol ideeën zitten.  Daarnaast word ik er als echte structuurmacine blij van als ik jou rust kan bieden door een goede planning en structuur voor je te creëren. Ik wil zorgen dat jij geen chaos meer in je hoofd ervaart, waardoor je je weer met positieve energie en creativiteit kan focussen op het laten groeien van je bedrijf. En met mijn eigen creativiteit help ik je graag jouw online zichtbaarheid te vergroten.

De beslissing om voor mijzelf te starten als VA is de beste beslissing van 2020 geweest! Het ondernemerschap brengt mij rust, uitdaging en daarmee geeft het me energie. Ik heb weer plezier in wat ik doe. Ik ben erg trots dat ik deze stap gemaakt heb, het voelt als een droom die uitkomt. Op naar een succesvolle business als VA PUUREsther!