Hoe ik van mijn passie mijn beroep maakte!

Over Mij

Mijn naam is Esther Weemers. Ik ben 33 jaar oud en woon samen met mijn hond Birdie in Waalre. 

Mijn grote passie is honden. Op mijn 15e kreeg ik (na veel zeuren bij mijn ouders) mijn eerste hond. Logisch, dat dat niet zomaar mocht, want ik was enorm allergisch.. Dat was ook de reden dat ze me van een diergerichte opleiding af praatte.

Zo doende ben ik een hele andere richting op gegaan. Ik ben commerciële economie gaan studeren en heb daarna jaren lang als directie assistent gewerkt.

Maar ik wilde meer plezier, meer verantwoordelijkheid en meer vrijheid! Mede daardoor heb ik besloten om voor mezelf te starten als Virtual Assistant. Mijn ervaring als directie assistent en de opgedane kennis bij de opleiding tot VA helpen me daarbij. 

 

Toch bleef het knagen… honden!

 

De eerste stap toen ik voor mezelf, en dus ook thuis werkte, was natuurlijk een hond! Inmiddels was Diesel overleden en miste ik een maatje om me heen enorm.

Gelukkig kwam al snel Birdie op mijn pad. Een koningspoedel, wat een uitkomst voor mijn allergie! Ik ging weer vele boeken lezen, trainingen, cursussen en workshop volgen. Mijn passie leefde weer op!

Ik kon het dan ook niet laten om tóch nog meer met honden te gaan doen. En zo mijn grote passie te combineren met mijn werk!

Ik ben nu hondenVA!

 

” Het is mijn missie om honden profs te ondersteunen zodat we allebei onze passie kunnen uitoefenen: zo veel mogelijk met honden bezig zijn.”