Home

Puuresther

Als ondernemer heb je het druk. Niet alleen met je core business, maar ook met veel bijkomende zaken. Je wil je zo veel mogelijk focussen op de zaken die écht belangrijk zijn voor jouw bedrijf, maar door de hoeveelheid aan uitvoerende taken heb je hier niet de rust en aandacht voor. De administratieve taken stapelen zich op, terwijl jij je wil bezig houden met met de dingen die je leuk vindt, de groei van je bedrijf. Ik help als virtual assistant werk uit handen te nemen en bied overzicht en structuur. Zo krijg jij als ondernemer de focus weer terug om te doen wat je moet doen.

PUURESTHER IS JOUW SPARRINGPARTNER, ZORGT VOOR PLANNING & STRUCTUUR, BEHEERT JE ONLINE MARKETING & SOCIAL MEDIA EN VERZORGT JE CONTENT PLANNING”

Herken je dit?

Je bent super creatief maar je hebt niet genoeg tijd om je ideeën uit te werken

Je bent in je hoofd met duizenden dingen tegelijk bezig

Het verwerken en realiseren vanaf je ideeën kost erg veel tijd

Je mist een planning en vindt het moeilijk om prioriteiten te stellen

Alles wordt last minute uitgevoerd en dat levert stress en chaos op

Door deze chaos ben je minder creatief en je baalt ervan dat je vastloopt

Je wil je kostbare tijd besteden aan dingen waar je écht goed in bent

Je zou graag je ideeën met iemand bespreken en uitwerken

Je ziet er de meerwaarde van in om bepaalde taken uit te besteden

Dan help ik je graag!

 

ALS VIRTUAL ASSISTANT BEN IK EEN PERSONAL ASSISTANT OP AFSTAND. IK ONDERSTEUN, ONTZORG EN ASSISTEER ONDERNEMENDE VROUWEN. IK BEN JOUW SPARRINGPARTNER EN RECHTERHAND.

PUUREsther is gespecialiseerd in de volgende gebieden:

Professional organizer

Virtual business manager

Online marketing & Social media

“Prachtige plannen om met mijn eigen website aan de slag te gaan waren er al een hele lange tijd, echter de tijd die verstreek maakte de motivatie kleiner.

Esther was mijn heldin, want zonder haar was mijn website nog steeds niet af geweest. Haar service is onwijs goed, ze weet veel en dat maakte dat ik dingen leerde begrijpen terwijl ik eerder echt vastliep.

Esther is iemand die je werk toevertrouwd. Ze is altijd goed bereikbaar en schiet snel te hulp, ik ben haar onwijs dankbaar.”

Cally de Baan

Hondengedragsdeskundige, Founder Pack Training

“Wanneer je honderd keer zegt dat je het druk hebt, wordt het natuurlijk ook niet rustig en krijg je geen overzicht. Met drie eigen bedrijven, grenzeloze ambities, wilde ideeën en een groeiende to-do list. Altijd in de allerhoogste versnelling werken maar niet verder komen. Tegelijkertijd geloven in focus en specialisme. Alles bij elkaar opgeteld was het de allerhoogste tijd voor hulp. Terwijl deadlines naderden en de to-do list alsmaar langer en langer werd slaakte ik een noodkreet die werd gehoord door mijn reddende engel: Esther!”

Cassandra Pater

Founder, Cassistent, Momambition, Interiorqueen

“Wat is het gezellig om er een collega bij te hebben als Esther. Als zzp-er probeer je alle ballen tegelijk in de lucht te houden en soms is dat een beetje veel. VA Esther schrijft voor mij onder meer beautyreviews en andere teksten. Deze zet ze ook direct met het juiste beeldmateriaal in WordPress, zodat mijn blog ook leuke content heeft als mijn gezondheid me even in de steek laat.” 

Marguerita Bisschop

Founder/ Blogger, Marstyle

Blogs

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Natuurlijk ga ik zorgvuldig om met je gegevens. Na je aanmelding stuur ik je  regelmatig blogs en tips & nieuwtjes. Meer info? Bekijk dan mijn privacyverklaring.